Akibat memakai masker ESP dan Vita C!!

Tuesday, 10 June 2014
Salam uolls…macam mana cuti sekolah?? Sure meriahkan anak-anak semua ada dirumah..biasalah  bila dah ramai tu macam-macam kerenah nak kena layan betul tak..balik kerja penat , layan lak kerenah anak-anak..tak pe demi mereka..Wahai wanita semua kecantikan tetap kena jaga juga tau untuk cik abang sambil-sambil sebelum tido tu boleh cuba resipi masker dengan vita c ni..mudah sangat tak sampai 5 minit dah siap..tambahan bahannya mudah dan semua daripada bahan semula jadi..


RESEPI MASKER #6: ESP +VITAMIN C

BAHAN-BAHAN :

1 sudu esp
1 biji vitamin c

Cara-cara:
1. Hancurkan 1 biji vitamin c
2. Campurkan bersama dengan 1 sudu esp
3. Gaul dengan sedikit air
4. Sapukan masker di muka selama 15-20 min
5. Bersihkan dengan air


pengedar shaklee bangi




Rasailah perbezaan pada kulit wajah anda..seelok-eloknya amalkan seminggu 2-3 kali

Jom la kita cuba ni baru dikatakan cantek luar cantek dalam..memang tidak dinafikan lagi ESP dan Vita C ni terkenal dengan set kecantikan malahan bukan sahaja untuk dimakan siap leh jadi masker..jimat apa..tak perlu la ke spa untuk bermasker or beli masker lain..buat sendiri dengan produk sedia ada dirumah.Mudah, jimat & selamat..Masker ESP dan Vita C . Sudah cuba pasti jatuh cinta..



pengedar shaklee bangi

Boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi tentang vitamin atau supplemen yang paling tepat / paling sesuai untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul dan konsultansi percuma apabila anda membuat pembelian dari saya.

Saya merupakan Pengedar Shaklee Bangi,
Pengedar Shaklee Teras Jernang, 
Pengedar Shaklee UKM, 
Pengedar Shaklee Putrajaya, 
Pengedar Shaklee KPM,
Pengedar Shaklee Uniten, 
Pengedar Shaklee MFI.
Pengedar Shaklee Sungai Besi


Hubungi saya ditalian bebas tol 0126064306, atau LIKE saya di page www.facebook.com/ZaleesyBeautee

0 comments:

Post a Comment